What Happens While

Per què voldries aturar el temps?

Curtmetratge de ficció per a investigar l’accesibilitat audiovisual, produït per Transmedia Catalonia (UAB) & LaPanoramica.cat amb Generalitat de Catalunya & Ministerio de Economía y Competividad, Gobierno de España

12 min

Escrit i dirigit per Núria Nia

 

Por qué querrías parar el tiempo?

Cortometraje de ficción para investigar la accesibilidad audiovisual, producido por Transmedia Catalonia (UAB) & LaPanoramica.cat with Generalitat de Catalunya & Ministerio de Economía y Competividad, Gobierno de España

12 min

Escrito y dirigido por Núria Nia

 

Why would you want to stop time?

Cast: James Humber/ Jessica Alvarez/ Rick Zingale/ Adeline Flaun.

Crew: Directed by Núria Nia / Dir Foto by Albert Badia / Sound Design by Enrique G. Bermejo / Director’s Assistaint & Making Of by Marta Aguadé / Make up by Laia Teixidó / Cast: James Humber, Rick Zingale, Jessica Alvarez, Adeline Flaun. Produced by Transmedia Catalonia & LaPanoramica.cat with Generalitat de Catalunya & Ministerio de Economía y Competividad, Gobierno de España

12 min

Written and directed by Núria Nia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *