Imagina una paret

 

cartell imagina una paret documental sixe paredes núria nia

 

Imagina Una Paret – Sixe a l’Escola Ferrer i Guàrdia, Documental sobre el pas de l’artista muralista Sixe Paredes per una escola de Granollers per crear un mural conjunt amb els alumnes i les alumnes de l’escola.

Directed by Núria Nia i Albert Jordana

Shot and Edited by Núria Nia

Production VOTV in col·laboration La Panoràmica.cat

2016, 54 min.

 

 

Imagina Una Paret – Sixe a l’Escola Ferrer i Guàrdia, Documentary about the stay of  the artist Sixe Paredes in a school of Granollers to create a collective mural with the pupils and students of the school.

Directed by Núria Nia and Albert Jordana

Shot and Edited by Núria Nia

Production VOTV in collaboration with La Panorámica.cat

2016, 54 min.

 

All documentary here: