Exposició i projecte Art i Escola, Museu de Granollers

Art i Escola és un programa en el que Núria Nia participa com a artista i assessora a les aules i té com a objectiu promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles. Està impulsat per l’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies amb AC Granollers. Es desenvolupa conjuntament amb els centres d’educació infantil, primària i secundària que, cada curs, s’hi adhereixen. És, doncs, una iniciativa que estableix una xarxa de col·laboracions entre diferents institucions que treballen des de l’àmbit de l’art i l’educació, conjuntament amb centres educatius. Parteix de la premissa que l’educació és part de la producció cultural i que l’art, entès des de la seva multiplicitat de formes contemporànies, pot proporcionar diverses eines útils per revitalitzar accions educatives. Al final del procés del curs escolar i amb l’assessorament artístic pertinent, es fa una exposició pública al Museu de Granollers amb obres resultants del projecte.

Núria Nia participa com a artista i comissària d’Art i Escola al Vallès des del 2018, amb els projectes: El Refugi, El Joc, La Ficció i La Cura.

art i escola nuria nia educació art contemporani escoles

 

 

art i escola nuria nia educació art contemporani escoles

 

 

 

art i escola nuria nia educació art contemporani escoles

 

 

 

art i escola nuria nia educació art contemporani escoles

 

 

 

 

 

Més info a: https://www.granollers.cat/noticies/sala-de-premsa/600-alumnes-de-la-comarca-participen-al-projecte-art-escola

I a: www.artiescola.wordpress.com

I a: https://www.artiescola.cat