La Fàbrica i el Cos, El Prat

LA FÀBRICA I EL COS, exposició del 17 de Desembre del 2020 fins al 30 de Gener de 2021,
al Centre Cívic Palmira Domènech en el marc del #CONVOFEST d’ UNZIP Arts Visuals del Prat de Llobregat
 
“Un projecte d’audiovisual comunitari desbordat que es presenta a través de diferents elements transmèdia com una publicació, una pàgina web, més de 100 codis qr repartits per la ciutat, una exposició i 7 peces de vídeo. La Fàbrica i el Cos és un relat sobre els cossos que donen vida als canvis en les formes de treball derivats de la desaparició de les fàbriques i la revolució digital. Tensions, contradiccions i precarietats en un discurs construït des d’una comunitat de persones del Prat que tracen l’imaginari laboral de la ciutat”. Projecte Beca Unzip 2020 Arts Visuals.

El projecte La Fàbrica i el Cos és un estudi situat a 3 zones de Catalunya representatives en el canvi dels modes del treball, des de la configuració fabril del XIX fins a la plataforma digital dels nostres dies. Accions realitzades a El Konvent de Berga en format videoassaig i performance, al Prat de Llobregat amb la Beca Unzip d’Arts Visuals en format vídeo participatiu, sessions de debat ciutadà i publicació, i al barri del Poblenou de Barcelona, ​​en residència a La Fàbrica de Creació l’Escocesa, mitjançant lectures i el videoassaig Ruina susurra Tag. Projecte amb el suport de la Beca de Creació d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya el 2020.

 

la fabrica i el cos nuria nia unzip
la fabrica i el cos nuria nia unzip
la fabrica i el cos nuria nia unzip
la fabrica i el cos nuria nia unzip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vídeos de les persones participants:

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalls de la publicació:

la fabrica i el cos nuria nia

la fabrica i el cos nuria nia

la fabrica i el cos nuria nia

la fabrica i el cos nuria nia

la fabrica i el cos nuria nia