Òrbita #0, performance

De quina forma  percebem el cos en un moment en què la digitalitat es superposa a la presencialitat i quan exposar-se en públic des d’habitacions pròpies connectades, és part de l’comú quotidià. Ser-hi, darrere d’una pantalla, en una performance pública, en un espai íntim però públic a internet.

 Amb la participació dels cossos de Citlali Hernández i Núria Nia, dels cossos digitals del moment i la participació, en textos, de:

Remedios Zafra, Teresa López-Pellisa, Rosa Menkman, VNS Matrix, Olga Goriunova, Beatriz Muros, Enric Puig Punyet, Andrea Soto Calderón, Rosi Braidotti, Aimar Pérez Galí, Jaime Conde Salazar , Leonardo Xavier Brito Alvarado, Allucquière Rosanne Stone, William Fredy Aguilar Rodríguez, Silvia Tubert, Montserrat Boix, Emilio J. Gallardo Saborido, Carmen Serrano Murillo, Paula Sibilia, Citlali Hernández, Núria Nia

Performance fruit del projecte Cos Satel·lital en les que s’han esdevingut tres accions des del cos que exploren conceptes del ciberfeminisme, la telepresència, la intimitat i la privacitat (Òrbita #0), la imatge satel·lital, el cos en diferit, i les dades personals (Òrbita #1), i l’autonomia maquínica, la presència o absència del cos en imatges tridimensionals, i múltiples espais en simultani (Òrbita #2).

Cos Satel·lital és un projecte dut a terme per Citlali Hernández i Núria Nia que a través del pensament col·lectiu, la investigació performativa i l’audiovisual, explora el concepte del “cos digital” deixant una pregunta oberta: quins distància separa el nostre cos físic del nostre cos digital? Superestructures, matèries vives, carns i materials inerts interactuen en aquest procés de múltiples formes tot explorant la convivència de la virtualitat a la pell. Projecte recolzat per la VI Beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell-Hangar 2021

Maig 2021 a la Vikimarató Feminista Kovent

Gener 2022 a Hangar

+ a: www.orbita.hangar.org

 

orbita 0 nuria nia citlali hernandez konvent

 

 

 

 

 

performance orbita 0 nuria nia hangar cos satelital