Festival Ecoss, Òrbita #1

Mirar com un satèl·lit i medir distàncies. Encarnar fragments de dades i desorganitzar-los. El cos físic dialoga amb la seva pròpia imatge digital en viu o diferida, així com amb la mirada zenital de la cultura de la imatge per satèl·lit.

Producció: Citlali Hernández, Núria Nia
Música: Linalab y Erreopeo

Octubre 2021 al Festival Ecoss, Fabra i Coats

Resum festival:

Performance fruit del projecte Cos Satel·lital en les que s’han esdevingut tres accions des del cos que exploren conceptes del ciberfeminisme, la telepresència, la intimitat i la privacitat (Òrbita #0), la imatge satel·lital, el cos en diferit, i les dades personals (Òrbita #1), i l’autonomia maquínica, la presència o absència del cos en imatges tridimensionals, i múltiples espais en simultani (Òrbita #2).

Imatges de la performance:

performance orbita 2 festival ecoss

 

performance orbita 2 festival ecossCos Satel·lital és un projecte dut a terme per Citlali Hernández i Núria Nia que a través del pensament col·lectiu, la investigació performativa i l’audiovisual, explora el concepte del “cos digital” deixant una pregunta oberta: quins distància separa el nostre cos físic del nostre cos digital? Superestructures, matèries vives, carns i materials inerts interactuen en aquest procés de múltiples formes tot explorant la convivència de la virtualitat a la pell. Projecte recolzat per la VI Beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell-Hangar 2021

 

Imatges dels assajos a Fabra i Coats:

performance orbita 2 festival ecoss

 

 

performance orbita 2 festival ecoss+ a: www.orbita.hangar.org