Festival Loop Barcelona, Òrbita #2, Performance

Performance Òrbita #2, 250 imatges per a una polisuperfície en constant actualització al Festival Loop Barcelona, Cossos Itinerants.

Estructures, matèries vives i materials inerts són traslladades a un entorn digital produït per dispositius d’ús quotidià. Òrbita #2 és una exploració de l’espai, de la materialitat de la presència i absència dels cossos, així com de les tensions entre experiències corporals sensibles i les subjectivitats digitals. Fotogrames, píxels, coordenades en l’espai i trossos de pell, polisuperficies de cossos en constant actualització.

Producció: Citlali Hernández, Núria Nia
Disseny de vestuari: Elda de Salas
Fotografies: Arnau Rovira
Música: Erreopeo

Imatges a betevé:

orbita 2 cos satelital beteve nuria nia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges a Tv3:

tv3 orbita 2 nuria nia festival loop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Performance fruit del projecte Cos Satel·lital en les que s’han esdevingut tres accions des del cos que exploren conceptes del ciberfeminisme, la telepresència, la intimitat i la privacitat (Òrbita #0), la imatge satel·lital, el cos en diferit, i les dades personals (Òrbita #1), i l’autonomia maquínica, la presència o absència del cos en imatges tridimensionals, i múltiples espais en simultani (Òrbita #2).

Cos Satel·lital és un projecte dut a terme per Citlali Hernández i Núria Nia que a través del pensament col·lectiu, la investigació performativa i l’audiovisual, explora el concepte del “cos digital” deixant una pregunta oberta: quins distància separa el nostre cos físic del nostre cos digital? Superestructures, matèries vives, carns i materials inerts interactuen en aquest procés de múltiples formes tot explorant la convivència de la virtualitat a la pell. Projecte recolzat per la VI Beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell-Hangar 2021

 

festival loop orbita 2

 

+ info: www.orbita.hangar.org