Narrativa Audiovisual, Postdata Lab

Per al projecte Postdata Lab Núria Nia va participar com a artista i acompanyant del grup d’estudiants del PostdataLab amb un seminari de Narrativa Audiovisual i una posta en acció de la pràctica audiovisual del grup.

narrativa audiovisual nuria nia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Quina relació hi ha entre el llenguatge literari i la narrativa audiovisual? Aquest projecte, desenvolupat pels alumnes de l’Institut Pla Marcell amb col·laboració de la Biblioteca Marc de Vilalba, de Cardedeu, aborda la creació d’una obra audiovisual a partir de la lectura de Partícules, de l’escriptora Núria Busquet. El projecte compta amb la participació de Núria Nia, artista audiovisual i de la mateixa Núria Busquet.”

El projecte Postdata Lab consisteix en dos laboratoris que exploren la mediació literària a través de vincular la lectura amb altres disciplines i narratives com ara la creació artística, la dansa o el llenguatge audiovisual.  

Està impulsat per Tramoia Cultura, forma part de Bibliolab, i compta amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barccelona, la Biblioteca Marc de Vilalba, de Cardedeu, la Biblioteca i la Fàbrica d’Arts Roca Umbert, de Granollers, i els alumnes de l’Institut Pla Marcell i del Centre Vallès.