Conferència “Cinema dels marges: els films eròtics feministes”

Núria Nia, cineasta especializada en direcció de documentals socials. Darrerament explora l’eròtica feminista gràcies al suport d’Erika Lust. A la conferència titulada “Cinema dels marges: els films eròtics feministes” ens parlara sobre els films de sexualitat explícita feministes que sorgiren buscant la igualtat de gèneres, l’alliberació de les dones i la seva expressió sexual al món. Avui és un camp lliure en l’àmbit creatiu, un terreny per explorar i redefinir a mesura que la societat avança cap a mirades més ètiques i diverses. Explorem els films eròtics com a re-definició de la sexualitat, com a poder latent pel canvi social i com a màquina transformadora dels tabús silenciosos essent un dels productes audiovisuals més consumits arreu del món.

NURIA NIA
DIMARTS 20 MARÇ 2018 // 18.00-19.00
Espai Polivalent; Centre universitari BAU

festival hertz nuria nia isaki lacuesta

 

hertz nuria nia isaki lacuesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *