Cos Satel·lital , Hangar

Cos Satel·lital.

Cos Satel·lital és un projecte de Citlali Hernández i Núria Nia que consisteix en una investigació teòrica i performativa de 8 mesos per a posar en relació dades digitals i cos amb el prisma en el nou concepte de subjecte digital, així com la mirada satel·lital que ofereix la imatge per satèl·lit actual.

El mètode d’investigació de Cos Satel·lital consisteix en diverses activitats de pensament col·lectiu, la recerca de dades pròpies amb el cos en moviment i l’experimentació tècnica amb noves imatges derivades de la idea de satèl·lit, del livestream i del live cinema, a banda d’una proposta performativa.

Dins el projecte s’han esdevingut tres accions des del cos que exploren conceptes del ciberfeminisme, la telepresència, la intimitat i la privacitat (Òrbita #0), la imatge satel·lital, el cos en diferit, i les dades personals (Òrbita #1), i l’autonomia maquínica, la presència o absència del cos en imatges tridimensionals, i múltiples espais en simultani (Òrbita #2).

orbita 0 nuria nia citlali hernandez konvent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cos Satel·lital, Cuerpo Satelital, comprén un Cicle de pensament col·lectiu obert sobre Dades i Cos, Tallers d’empoderament sobre les Dades, un manual d’autoprotecció davant les dades i entrevistes obertes a investigadores que pensen les dades  des de diferents prismes.

Cos Satel·lital és un projecte recolzat per la Sisena Beca d’Investigació i Recerca Artística Fundació Banc de Sabadell-Hangar.

www.orbita.hangar.org